Onze diensten

onze diensten

onze diensten

We optimaliseren (complexe) bedrijfsprocessen voor onze klanten en maken deze simpel voor gebruikers. Mindsteps helpt u met:

Of dit nu een heel project is, of slechts onderdelen daarvan. Met een multidisciplinair team, of slechts een enkele specialist. Het gaat ons erom dat we stap voor stap samen met onze klanten het doel realiseren: een efficiënte interne bedrijfsvoering en een eenvoudiger en snellere manier van werken voor gebruikers.

Onze klanten hoeven niet met ons het hele traject of project te doorlopen. In elke willekeurige fase van uw project kunt u ons -of onze mensen- inzetten op deeltaken en –gebieden.

Bedrijfsprocessen

Een bedrijfsproces bestaat uit een geordende set activiteiten, met een specifiek doel. We maken onderscheid tussen besturende, primaire en ondersteunende processen. Wij richt ons met onze diensten binnen de besturende processen op optimalisatie van stuurmechanismen voor het management, binnen de primaire processen op in- en verkoop- processen plus bijbehorende financiën stromen en in ondersteunende processen op marketing, communicatie & pr.