Over ons

over ons

van complex naar simpel

Mindsteps geeft advies en ondersteuning bij het efficiënter en effectiever maken van bedrijfsprocessen op het raakvlak van organisatie en ICT. Indien nodig realiseren wij op een pragmatische wijze gebruikersvriendelijke, snelle en innovatieve (passende) software.

Onze focus ligt bij inkoop- en verkoopprocessen, maar dat wil niet zeggen dat andere processen of nieuwe bedrijfsconcepten niet in de scope van een opdracht kunnen zitten.

Door optimalisatie of vervanging van bedrijfsprocessen en -applicaties, gaan mensen op een nieuwe, efficiëntere manier werken. Hierbij stellen we samen met onze klant vooraf doelen: 10x sneller, 30% meer lead generatie, etc.

Waar wij ons in onderscheiden, is dat we zorgen dat complexe processen er aan de voorkant simpel uitzien. Wij ontwikkelen of zoeken gebruikersvriendelijke en niet-technische oplossingen om te voorkomen dat ICT-specialisten nodig zijn om de software te kunnen blijven gebruiken.

Onze kernwaarden staan in alles wat wij doen centraal. Dit zie je terug in onze diensten, onze producten, hoe we met medewerkers en klanten omgaan en onze aanpak. Deze kernwaarden zijn: