Onze mensen

onze mensen

We werken in een driekoppig vast team.

Elk met een eigen rol en expertise binnen het team en richting onze klanten. Projectmanagement, business analyses, softwarearchitectuur – we hebben het in huis.

Partnerschap staat bij ons centraal. Met onze klanten, maar ook onderling en met de groep specialisten en leveranciers om ons heen. Onze kernwaarden zijn niet voor niks samen, passie voor gebruikers, techniek en procesoptimalisatie, complexe dingen simpel maken en pragmatisch. We houden ons, en iedereen die voor ons werkt, hier graag aan.

Daarnaast is innovatie een belangrijk element binnen mindsteps. Vernieuwing van een organisatieproces is voor ons innovatie. Dat kan een volledige vernieuwing zijn of een nieuwe combinatie van bestaande processen en wijziging in de organisatievorm. Een andere vorm van innovatie is natuurlijk de technologische ontwikkelingen die we elke dag nog doormaken. We vinden het belangrijk te faciliteren dat wij en onze mensen van het belang van innovatie en de laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn.

de juiste specialist

de juiste specialist

In het geval mindsteps een project op zich neemt, vormen we multidisciplinaire projectteams met de juiste mensen. Deze halen we uit onze flexibele groep specialisten. Deze professionals kenmerken zich -naast hun noodzakelijke kennis en ervaring natuurlijk- door dezelfde kernwaarden belangrijk te vinden als wij. En uiteraard werken zij ook op de kenmerkende mindsteps-manier.

Ook putten wij uit deze flexibele pool om rollen in te vullen die de klant zelf niet wil of kan vervullen.